Η εταιρία

Η ΕΚΔΟΣΙΣ 2011 ιδρύθηκε με τη σημερινή της μορφή το 2011 και είναι η νέα γενιά της ΕΚΔΟΣΙΣ που λειτουργούσε στο χώρο των εκδόσεων ημερολογίων από το 1982. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που, λόγω της μακρόχρονης ύπαρξής της, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο. Είναι μία από τις πρώτες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου και η μοναδική που εξακολουθεί να υπάρχει από τότε, με συνεχόμενες εκδόσεις ημερολογίων από το 1982 κάθε χρόνο χωρίς καμία διακοπή.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των τριάντα πλέον χρόνων στον χώρο της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας γενικά και των εκδόσεων ημερολογίων ειδικότερα εγγυάται αποτέλεσμα άριστης ποιότητας. Το κληροδότημά μας: Το μεράκι και η ασυμβίβαστη ποιότητα των παλαιότερων εποχών της προηγούμενης γενιάς. Με τη συνεχή έρευνα και τη μελέτη παραμένουμε ενήμεροι και επίκαιροι στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και οι συλλογές που δημιουργούμε ακολουθούν τις νέες τάσεις, σε κλασσικές και μοντέρνες γραμμές, που διατηρούν πάντα την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα. Ο συνδυασμός της παλιάς και νέας γενιάς αποτελεί συνώνυμο με τις καλαίσθητες δημιουργίες άριστης ποιότητας.

Η ολοκληρωμένη παραγωγή στις εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα, από τη μελέτη και τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση της παραγωγής και τον τελικό ποιοτικό έλεγχο, καθιστά την παραγωγή μας ευέλικτη και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε ημερολόγια ξεχωριστά και μοναδικά, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, διατηρώντας πάντα την άριστη ποιότητα που μας χαρακτηρίζει. Η επιλογή των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε γίνεται με αυστηρά κριτήρια και η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται σε κάθε στάδιο ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις υψηλές μας προδιαγραφές. Ως ελληνική επιχείρηση, στηρίζουμε την ελληνική αγορά συνεργαζόμενη με ελληνικές επιχειρήσεις και διατηρώντας τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα.

Η συνέχιση της παράδοσής μας αποτελεί υποχρέωσή μας. Με συνεργασίες εμπιστοσύνης, αξιοπιστία, άριστη ποιότητα και οικονομικές τιμές, ακολουθούμε τα βήματα της προηγούμενης γενιάς και συνεχίζουμε την παράδοση για την οποία είμαστε γνωστή.